March 7, 2021

Një burrë i lodhur e i moshuar, shikoni si ka përfunduar tani Ibrahim Tatlises

Ibrahim Tatlises është një prej aktorëve më të njohur turk.Këngët e tij këndohen e dëgjohen për vite nga publiku turk dhe ai i huaj, përcjell ORAinfo.

Ai tani është shkëputur nga muzika, mirëpo, këngët e tij vazhdojnë të jenë hite.Ibrahim Tatlises tani duket se është lodhur shumë e këtë e shohim në imazhet që i publikon në rrjete sociale./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë