February 27, 2021

Jean Claude Vandam: Duhet Të Ndiqeni Shembullin E Profetit Muhamedit A.S., Nëse Doni Çdo Minutë Të Jeni Të Lumtur

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm.

Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë