February 28, 2021

Ish-gazetari i l’uftës ‘g’odet’ rëndë Albin Kurtin: Ky është qëllimi i tij me PDK-në

Ish-gazetar i l’uftës, Rexhep Shahu, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, ka reaguar ndaj liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili kërkoi që shteti i Kosovës që të organizojë mbrojtjen e të a’kuzuarve në

Jo çmimin e lirisë por çmimin e gabimeve politike jemi duke e paguar tani. Gjykata Speciale është e një anëshme ndaj UÇK-së si palë ndërl’uftuese dhe ndaj neve si shqiptarë. Prokuria Speciale po e konsideron një pjesë të UÇK-së si pjesë k’riminale, thua se kemi pasë edhe UÇK edhe ndërmarrje të përbashkët aty, prokuroria e ka gabim, nuk ka pasur strukturë të tillë k’riminale/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë