March 9, 2021

Ganja E PDK-Së: Në Situatën Që Është Vjosa Osmani Nuk Dua Ta Shoh Asnjë Grua Të Kosovës

Pas konfirmimit të akta kuzës ndaj Hashim Thaçit nga Gj ykata Speciale, dhe dorëheqjes së tij nga pozita e pr esidentit, kryekuvendarja Vjosa Osmani.

Është në një situatë që s’dua ta shoh asnjë grua të Kosovës. E ka betejën e hapur me Qeverinë e Kosovës, m arrëdhënia e saj në njërën anë me qeverinë, dhe ka rrierën e saj politike qe dy dekada e ka ndërtuar duke share e fyer figurën e pre sidentit Thaçi/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë