February 27, 2021

Ana Lika I Tregon Të Gjitha/ Kam Marrë Lek Borxh Dhe Nuk I Kam Kthyer…

Mbrëmjen e djeshme nisi në ABC spektakli më i ri, ‘Gladiator’, i cili prezantohet nga dy moderatorët e njohur, Enis Ujkani dhe Anna Lika.

Gjatë prezatimit të këtij të fundit, Anna tregoi se Ersiljanos i ka disa para borxh. Madje me plot humor, bukuroshja ka shtuar se do ta ndihmoj sot te një garë, që mos t’ja quaj më./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë