February 28, 2021

A Është E Vërtetë Se Qëndron Guri Në Ajër Mbi Tokë Pa E Mbajtur Askush Në Kete Qytet?

Përshëndetje! E kam një pyetje. A është e vërtetë që një gur rri përmbi tokë pa e mbajtur askush në Jerusalem?

Paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gj ykimit!/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë