March 4, 2021

Televizioni Publik Gjerman Flet Për Hashim Thaçin Dhe Krijimin E Gjykatës Speciale

Televizioni publik gjerman ka folur për krijimin e Gjykatës Speciale dhe Hashim Thaçin./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Marti akuzon se personat e lartpërmendur kanë kryer vepra penale si kr’ime lufte, kr’im i organizuar etj.Por, në Kosovë, shumë besojnë se Gjykata Speciale e Hagës është një tribunal i njëanshëm që ndjek penalisht vetëm pjesëtarët e UÇK’së të cilët faktikisht nuk kanë kryer asnjë nga veprat për të cilat akuzohen.Presidenti Thaçi momentalisht pretendon se nuk është intervistuar ende Gjykata Speciale. Derisa Haga nuk konfirmon apo komenton hetimet, shumë ish-pjesëtar të UÇK’së dhe bashkëpuntor të Thaçit, që janë ftuar deri më sot, e kanë konfirmuar publikisht ftesën e marrë, raporton ARD./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë