March 2, 2021

Rrefehet Albana Osmani/ “Do bëj zgjedhje të zgjuar”- zbulon a do rikthehet në televizon dhe kujton kohën kur u bë e famshme: “Fluturova” pak

Rrefehet Albana Osmani/ “Do bëj zgjedhje të zgjuar”- zbulon a do rikthehet në televizon dhe kujton kohën kur u bë e famshme: “Fluturova” pak

Moderatorja e dashur për publikun shqiptar është shkëputur nga televizioni dhe pak ditë më parë publikoi librin “Çika”.Por a do e shohim atë sërish në ekranet shqiptare? Në një intervistë së fundmi, Albana Osmani tha se do rikthehet pasi televizionin “e dashuron”, por do të jetë selektive dhe do bëjë “zgjedhje të zgjuara”.Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive