March 4, 2021

Lajm I Keq Për Shqiptarët: Që Nga 1 Janari I 2021 Rikthehen Vizat Për Të Shkuar Në Europë, Ja Si Duhet Aplikuar

Lajm I Keq Për Shqiptarët: Që Nga 1 Janari I 2021 Rikthehen Vizat Për Të Shkuar Në Europë, Ja Si Duhet Aplikuar / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Duke nisur nga data 1 janar e vitit 2021 të gjithë shqiptarët që duan të udhëtojnë në vendet shengen do të përballen me një sistem të ri të vizave.Ky program i quajtur sistemi i aut orizimi dhe informacionit elektronik të udhëtareve ka për qëllim filtrimin e të gjithë atyre që udhëtojnë, për të ruajtur kufijtë e Bashkimit Europian./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Programi ETIAS, sqaron se ky autorizim është vetëm për qëllime biznesi dhe turizmi dhe nuk përshin udhëtimet për qëllime punësimi, pasi për këtë të fundit, udhëtarët do të duhet të aplikojnë për një tjetër vizë.Procesi i marrjes së një autorizimi të tillë për të udhëtuar ne zonën Shengen merr deri në 72 orë kohë, ne raste të vonesave apo pushimeve zyrtare./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë