March 2, 2021

Informacione të rëndësishme për MËRGIMTARËT në ZVICËR që duan të udhëtojnë…

Informacione të rëndësishme për MËRGIMTARËT në ZVICËR që duan të udhëtojnë…/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Qofshin këta pjesëtarë të diasporës me leje qëndrimi në Zvicër apo dhe në vende të tjera të hapësirës Shengen, si dhe shtetas zviceranë e të huaj, nuk do të ketë detyrim karantinimiPasi me vendimin e Qeverisë Federale të Zvicrës së datës 28 tetor 2020, zyrtarisht, Republika e Shqipërisë nuk është më vend me rrezikshmëri të lartë infektimi, krahasuar me incidencën e infektimit të aplikuar nga autoritetet kompetente zvicerane./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë