February 28, 2021

“I kujt është ky xhupi? Pse nuk fol?”/ TRAZlRAT e ‘98, pamje të rraIIa të Erzen Breçanit, si i kontroIIonte të rinjtë për granata në Tropojë, Iutje

“I kujt është ky xhupi? Pse nuk fol?”/ TRAZlRAT e ‘98, pamje të rraIIa të Erzen Breçanit, si i kontroIIonte të rinjtë për granata në Tropojë, Iutje

Derisa në një moment u ndaluan nga një grup shqiptarësh, mes tyre edhe ish-zv.drejtori i Policisë së Tiranës, Erzen Breçani.TIRANË– Sot në rubrikën “Dikur” do të rikthehemi në vitin “e mbrapshtë” 1998.
Në Tropojë, një grup të rinjsh nga Kosova kishin mbërritir në Tropojë, ndoshta për t’ju larguar dh unës serbe.
Të a matosur dhe me gr anata, ata qarkullonin në Shqipëri me një furgon.
Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive