March 2, 2021

Delegacionit kosovar në Bruksel i vidhet çanta me dokumente dhe para

Delegacionit kosovar në Bruksel i vidhet çanta me dokumente dhe paraJu ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Mustafa tha se janë vjedhur disa dokumente personale dhe disa para të tij, por që tashmë ajo punë është rregulluar sepse çanta është kthyer tek pronari i saj.Është e vërtetë që ka ndodhë një vjedhje, është rregullu ajo çështje. Kurrfarë dokumente nuk ka pasë aty, janë kanë dokumente personale. Ka pasë edhe të holla aty, e të tjerat janë kthy krejt, po paret jo. Dokumentat i kanë kthy.”, tha Mustafa për Reporteri.netJu ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive