March 6, 2021

Bleona qerreti e thote hapur/ E dua, jam zyrtarisht e dashuruar me te

Bleona qerreti e thote hapur/ E dua, jam zyrtarisht e dashuruar me te/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Këngëtarja Bleona Qerreti në këto zgjedhje presidenciale të SHBA-ve do të jetë përkrah Donald Trump, e cila para disa ditësh kishte zhvilluar një takim me të Dërguarin Special të SHBA Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë