March 9, 2021

“Asnjë Shpresë Më Për Vuçiqin”, Avokati Shqiptar Jep Lajmin E Keq Për Presidentin Serb

“Asnjë Shpresë Më Për Vuçiqin”, Avokati Shqiptar Jep Lajmin E Keq Për Presidentin Serb/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Presidenti i Serbisë, Vuçiq, ka humbur qetësinë dhe kërcënon me luftë, siç po ndodh në Nagorno – Karabakh.Kot mendoni se po kërcënon Shqipërinë. Në fakt, ai po flet me Joe Binden-in presidentin e zgjedhur të Shteteve të Bashkuara, dhe mendon se e tremb presidentin e sapozgjedhur të Amerikës me llojin e konfliktit territorial që po ndodh në Nagorno Karabakh, duke thënë: “kjo mund të përsëritet edhe në Ballkan” / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë