March 4, 2021

URIME Me keto 14 shtete te EUROPES Kosovart mund me udhtu pa VIZA

Pasaportat janë të nevojshme nëse dëshironi të udhëtoni jashtë vendit pasi ato verifikojnë identitetin dhe kombësinë tuaj. Ato i japin bartësit kalim të sigurt dhe mbrojtje në një tokë të huaj.

Qytetarët tanë mund të udhëtojnë në 14 shtete të ndryshme pa viza dhe në 34 vende të tjera që iu jepen viza kosovarëve pasi të arrijnë apo ndryshe siç quhen “viza në mbërritje”./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë