March 4, 2021

Prindërit nuk e linin të dilte natën, vajza nga Tirana iu bën veprimin tro nditës

Një vajzë nga Tirana ka bërë veprimin e tme rshëm pasi prindërit nuk e linin të dilte natën për t’u argetuar me shoqerine. Në “Aldo Morning show”, gazetarja ka treguar sot se vajza i ka vënë prindërit në gjumë me val ium që të dilte.“Një vajzë

donte të dilte në club, por familja nuk e ka lënë. Vajza ka përgatitur darkën dhe në supë ka hedhur val ium. Val iumi ka bërë punën e tij, familjarët kanë fjetur dhe vajza ka dalë”, tregoi gazetarja./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë