February 27, 2021

Presidenti Erdogan: Sot Në Shqipëri Mbjellen Pemë Në Shenjë Të Vëllazërisë Sonë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, në lidhjen e drejtpërdrejtë në ceremoninë e dhurimit nga Turqia të 1 mijë fidanëve frutorë për Shqipërinë është shprehur se pemët sot në Shqipëri mbjellen si shenjë e miqësisë midis Turqisë dhe Shqipërisë,

“Përshëndes mikun tim Edi Rama. Shpresojmë që këto pemë që mbjellen sot në Shqipëri si shenjë e miqësisë sonë të qëndrojnë dhjetëra, qindra vite”, tha presidenti Erdoğan./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë