March 5, 2021

Nuk i kemi parë qe 10 vjet, kështu duken tani Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku (Foto)

Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku, çifti i dashur për publikun, por edhe për të gjithë dashamirësit e muzikës së mirëfilltë zbavitëse, sollën shumë projekte muzikore bashkë me të cilat vinte nga një risi në skenën artistike të kohës.

Stili i tyre unik, zëri i mahnitshëm, vlerat artisitike që ata sillnin i kanë bërë ndër artistët më të veçantë. Por u bë më shumë se 10 vite kur ata nuk kanë dalë me diçka të re para publikut/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë