March 5, 2021

“Më Donte Shumë, Por Unë Isha…”, Gruaja E Ikonës Së Futbollit Shqiptar Rrëfen Momentet E Veçanta Nga Martesa E Saj

Gruaja e ikonës së futbollit, Selman Stërmazi ka treguar detaje të jetës së saj në emisionin “Historia ime” në Tv Klan.Nezihat Stërmasi ka rrëfyer marrëdhënien e saj me futbollistin dhe momentet e veçanta të jetës së tyre. Ajo tregon se

bashkëshorti i saj e vlerësonte shumë, saqë e vendoste në krye të tavolinës sa herë që kishin mysafirë. / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë