February 25, 2021

Ky Është Burri I Eni Vasilit, S Akrifica Që Ai Ka Bërë Për Gazetaren Është Befasuese…!!!

Ky eshte partneri i gazetares se njohur dhe shume te dashur te gazetares Eni Vasili, me te cilin ka disa vite lidhje.Por kush eshte ai?Armandi, një inxhinier inf ormatike shumë i talentuar, jetonte që prej fillimit të viteve ‘90 në Londër dhe

ndi ehej shumë mirë atje. Por në një darkë miqsh të përbashkët, ai njohu Enin dhe kështu filloi lidhja e tyre e da shurisë.Miqtë tregojnë se Armandi u përpoq ta bindte Enin që ta merrte me vete në Londër, aty ku ai kishte krijuar prej vitesh një jetë shumë të mirë. Por Eni, siç e ka thënë edhe vetë, është e dashuruar me ekranin dhe profesionin / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë