March 4, 2021

Florian Marku Publikon Pamjet Duke Hi Me Plis N’ring Videon E Cila Nuk U Transmetua Në TV

Florian Marku Publikon Pamjet Duke Hi Me Plis N’ring Videon E Cila Nuk U Transmetua Në TV

Florian Marku:Kjo ishte hyrja në ndeshjen e kaluar,që për fat të keq,nuk u transmetua dot në TV. Me plis ne kokë.Për të gjithë ata që jetojnë në trojet shqiptare dhe jashtë tyre/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë