March 2, 2021

Disa fakte interesante që ndoshta nuk i dini në lidhje me Kinën

Kina është vendi me popullsinë më të madhe në botë, vendi ku gjenden shumë bukuri përrallore, vendi me një kulturë mbi 5 mijë vjeçare. Kina është vendi ku janë bërë shpikjet e para të shumë mjeteve që përdorim dhe sot.

Është ekonomia e dytë e botës dhe vendi kryesor i investimeve për kompanitë e mëdha botërore.Ja disa kuriozitete të tjera për Kinën që ndoshta nuk i kishit dëgjuar më parë:/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë