March 2, 2021

Dhëndri Me Orë Të Tëra Në Dhomë Me Vajzën, Ja Çfarë I Bën Vjehrri Nga Tirana

Një emigrant i cili prej 3 javësh është fejuar me një vajzë e cila jeton në Tufinë (periferi të Tiranës) duket se është bërë i bezdisshëm për vjehrrin dhe vjehrrën pasi shkon tre herë në ditë në shtëpinë e tyre. Sipas gazetares së “Aldo

Morning Show”, vjehrri nuk do që dhëndri të shkojë shpesh në shtëpinë e tij pasi qëndron në një dhomë me vajzën për orë të tëra saqë ai detyrohet të fikë automatin për t’i nxjerrë jashtë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë