February 28, 2021

Çm.end.uria E Radhës: Babai Ia Heq Djalit Dhëmbin Me Makinë (Video)

Thonë se çme.nd.uria nuk njeh limite. Si i tillë është cilësuar edhe gjesti i një babai në SHBA, i cili ka përdorur makinën për t’i hequr dhëmbin djalit të tij minoren.

E gjithë skena është e filmuar nga mamaja e tij dhe më pas është publikuar online, duke u kthyer në virale. Fatmirësisht çdo gjë ka shkuar mirë, por imagjinoni për një moment sikur dhëmbi i djaloshit të mos ishte gati për të dalë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë