March 8, 2021

Vjen lajmi i k eq nga Greqia, ja deri në cilën datë do të mbajë të mbyllur kufirin me shtetin tonë.

Greqia do të vijojë të mbajë mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më datë 30 shtator.Ndërkohë nga Kapshtica do të lejohen sërish 300 persona në 24 orë duke respektuar të gjitha rregullat sipas procedurave përkatëse.Personat që do të lejohen të kalojnë janë shtetasit grekë, shqiptarët me leje qëndrimi në greqi, rezidentët dhe punonjësit sezonalë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ata duhet të jenë të pajisur me testin Covid negativ nga i cili nuk duhet të kenë kaluar më shumë se 72 orë, dhe formularin e aplikimit online nga i cili nuk duhet të kenë kaluar më shume së 24 orë. Aktualisht situata në kufirin e Kapshticës është normale dhe thuajse nuk ka fare qarkullime mjetesh.

Vjen lajmi i k eq nga Greqia, ja deri në cilën datë do të mbajë të mbyllur kufirin me shtetin tonë. Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë,ditorja.