February 28, 2021

Shpèrthen mërgimtarja: Vęjushat e KS nuk kanë kohë as me u paştru, se duhet me nga mas burrave te martuar…”

Familjen e burrit e kam pęshty ne fytyr dhe nuk ju flas asnjerit,Vęjushkat e KS nuk kan koh as me u pastru, se duhet me nga mas burrave te martuar./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Pershendetje juve ..kjo është historia ime e katert me radhë prej 4 vitesh. Pikerisht para 4 viteve me trádhtoi burri pas Pershendetje juve ..kjo është historia ime e katert me radhë prej 4 vitesh. Pikerisht para 4 viteve me trádhtoi burri pas 20 viteve martes ..paataj zbulove se me kishte trádhtuar herë pas herë.