March 9, 2021

Gjithçka që duhet të dini rreth vizave të punës në Gjermani… (VIDEO)

Tashmë dihet se shumë vetë presin për një vizë pune për të ardhur në Gjermani. Po si qëndron puna aktualisht me dhënien e vizave në ambasada? Dhe, a po e ndryshon kriza e koronavirusit nevojën e Gjermanisë për fuqi punëtore nga jashtë? / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Vetëm pak muaj më parë, më 1 mars 2020 hyri në fuqi ligji për fuqinë e kualifikuar punëtore në Gjermani. Ai do duhej t’ua lehtësonte qytetarëve nga vendet e treta jashtë BE ardhjen me punë në Gjermani. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Shumë qytetarë nga Shqipëria e Kosova lidhën shpresat me këtë ligj. Gjithsekush që kishte një zanat të kualifikuar apo kishte një kontratë dhe njihte gjuhën gjermane në nivelin që kërkohej mund ta provonte fatin e të kërkonte punë në Gjermani. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë