March 6, 2021

Gjermania lëshon 20 mijë leje pune për qytetarët nga Ballkani, këto janë profesionet më të kërkuara.

Vitet e fundit, mijëra qytetarë nga rajoni ynë kanë shkuar për të punuar në Gjermani, / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

me numrin më të madh të punëtorëve në sektorin e mjkësisë, por edhe në atë të ndërtimit.Tre vjet më parë, Ministri gjerman i Punës dhe Çështjeve Sociale,Andrea Nales zbuloi se në pesë vitet e ardhshme, Gjermania duhet të lëshojë 20 mijë leje për punëtorët nga Bosnja, Serbia, Mali i Zi, Maqedonia, Shqipëria dhe Kosova 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë