March 7, 2021

Edhe jeta e një pulë vlen shumë në Gjermani! Do çuditeni se i kanë veshur pulës jelek sigurie që mos ta marrin para makinat kur kalon rrugën

Edhe jeta e një pulë vlen shumë në Gjermani! Do çuditeni se i kanë veshur pulës jelek sigurie që mos ta marrin para makinat kur kalon rrugënPor një gjë që ka ndodhur në Gjermani ka ndodhur. Një pule e cila lëvizte shumë nga ferma e saj dhe kalonte rrugën i kanë veshur një jelek që ndriçon, në mënyrë që makinat mos ta marrin para./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Jeleku që i kanë veshur pulës kushton 16 euro. Pula Henriette e kalon rrugën me jelek të verdhë sigurie. Ajo jeton në Wald-MichelbachSipas mediave gjermane jeta e çdo gjallese vlen dhe shumë dhe të gjithë duhet të kujdesemi./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë