March 4, 2021

‘Dashuriia nuk pyet për moshë’, shoferi i autobusit martohett me vajzen 16- vjeçare, të shoqes: Kemi dy…

Historia e pazakontë e dashurisë mes një 47-vjeçari dhe 16-vjeçare, të cilët e kurorëzuarn lidhjen e tyre dhe tani janë prindër të dy djemëve.Andi, 47-vjeçari punon si shofer autobuzi dhe ishte miku i ngushtë i mamasë së Betit, vajza 16-vjeçare, e cila e pranoi se zemra e saj rrihte vetëm për të./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Lidhja e tyre kohët e fundit është shndërruar në ‘tabelën e turpit’, pasi banorët etyre kanë nisur të gjuajnë e të shkruajnë në mure fjalë fyese për 47-vjeçari.Përpos gjithë fjalëve ata kanë pranuar se e duan njeri-tjetrin dhe janë të lumtur bashkë.