March 6, 2021

Studentja bie në dashuri më 58-vjeçarin, “ishte dashuri me shikim të parë”

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë paragjykimet që është ndeshur.

Mahely, pranon se impakti i parë me Martin, mund të quhet dashuri me shikim të parë, sepse pas atij takimi, ato vendosën që marrëdhënien e tyre, ta realizonin në distancë. Por për ta mbajtur gjallë lidhjen, ato takoheshin me njëri-tjetrin, të paktën çdo muaj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë