March 2, 2021

Specjalja ZBULON Fakte Te Cuditshme per Ish Presidentin Thaci Ai mun te Den ohet me Kac vite?

Në rrjetet sociale, është duke qarkulluar një video, përmes së cilës zbulohet e gjithë pasuria e ish-presidentit Hashim Thaçit dhe vëllezërve të tij milionerë.

Në videon e mëposhtme ju mund t’i shihni për herë të parë shtëpinë luksoze të Hashim Thaçit, tokat e blera në procesin e privatizimit dhe ndërtesat në Prishtinë që po i ndërtojnë vëllezërit e tij milionerë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë