February 28, 2021

Si jetojnë njerzit në këtë vend më të ftohtë në Botë!?

Të gjithë po përjetojmë ditë të ftohta, por banorëve të Oimiakonit do t’u dukemi njerëz që ankohen kot.Në këtë vend, temperatura mesatare në dimër është rreth – 46 gradë C, dhe njihet si vendi më i ftohtë në botë.Oimiakoni është thellë në

zemër të Siberisë dhe nuk është vend për këdo.Temperatura mund të jetë thjesht shifra, por të jetosh atje do të të thotë që qerpikët të ngrijnë sapo del, pështyma të formon kokrriza akulli në gojë, dhe makina duhet të rrijë ndezur 24 orë në ditë, përndryshe duhet ndërruar bateria ose do të ngrijë benzina./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë