March 8, 2021

Rrëfimi I Veteranes Mimoza Shala, Në Moshën 17 Vjeçare Iu Bashkua UÇK-Së

Ishte vetëm 17 vjeçare kur i ishte bashkuar lu/ftës së fundit në Kosovë. Atëherë kur nuk dinte se si do të mbaronte e sotmja dhe nuk e dinte nëse do ta niste të nesërmen. Është kjo Mimoza Shala, nga qyteti i Gjakovës, e cila ishte pjesëmarrëse në Ush/trinë Çli/rimtare të Kosovës, në Zonën Operative të Dukagjinit. Atë kohë ajo e kujton me plot

Ideja për t’iu bashkuar lu/ftës, në vitet 1998-99 erdhi nga një grup i vogël nxënësish, të cilët e kishin një qëllim: të ju dalin në ndihmë shokëve dhe çl/irimin e vendit. “Ende nuk i kisha mbushur 17 vjet. U mobilizuam bashkë me shokë e shoqe në gjimnaz. Pra organizimi ynë ishte në shkollë. Ishte fundit i vitit 1998 ku iu bashkuam U Ç K-së. Veprimtaria/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë