March 2, 2021

Mihrije Braha tregon momentet e hidhura dhe të zeza: Naimit mjekët i thanë se ke sëmundje të ligë, dhe unë u….

Këngëtarja u ndal edhe tek një nga vështirësitë më të cilën është përballuar familja e saj, më konkretisht bashkëshorti i cili fitoi betejën me tumo rin.

Këngëtarja Mihrije Braha ka rrëfyer vështirësitë me të cilat është përballur në jetë. Këngëtarja tha në “ E Ardhmja Është Vajzë” se sukseset e arritura në jetë ia dedikon familjes, përkrahjes së bashkëshortit, ndërsa u shpreh se e konsideron veten si një grua me fat./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë