March 5, 2021

Liqeni I Zi I Mrekullive Që Shëron Sëmundje Ndodhet Në Këtë Qytet Të Shqipërisë, Ka Veti Të Jashtëzakonshme (Video)

Në dalje të Gramshit,në një lartësi 1700 metra mbi nivelin e detit,ndodhet Liqeni i Zi.Ky liqen,përveç pamjes së bukur,mbart mbi vete legjendën se bën mr ekulli.Çdo ditë këtu ka 200 persona që duke u futur në ujërat e akullta besojnë

se do të shërohen.Efekti i tij në kurimin e sëmundjeve mendohet se konsiston pikërisht në temperaturën e ulët dhe në përmbajtjen e disa kripërave minerale.Fëmijë,të rinj, të rritur e pleq,6 mijë persona vetëm këtë verë,vijnë këtu dhe tregojnë për mrekulli.Megjithë frekuentimin e jashtëzakonshëm,këtu nuk ka mjek në rast të ndonjë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë