March 4, 2021

Lajm Fantastik Në Zürich Të ZVICRËS, Do Të Merret Vendimi Që Shum Mërgimtar E Kanë Pritur…

Koronavirusi i ka dhënë një ideje të vjetër një hov të ri. Të ardhurat themelore të pakushtëzuara (rrogat, pa punuar) po diskutohen përsëri në Zvicër dhe Gjermani në këtë kohë kríze. Janë planifikuar eksperimente të ndryshme shkencore.

Bohet fjalë pra për një organ të kombinuar mirë, nga përfaqësues të të majtës dhe të djathtës. Përmes këtij projekti ata dëshirojnë të kuptojnë se çfarë shka ktojnë të ardhurat bazë mujore në popullsi dhe prandaj kanë nisur një iniciativë popullore në nivelin e qytetit.Gjer më tani në Zvicër kanë dështuar të gjitha përpjekjet për të testuar të ardhurat themelore të pakushtëzuara./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë