March 2, 2021

Ky Njeri Ka Mbushur Një Dhomë Plot Telefona, Do Mbeteni Pa Fjalë Se Sa Shumë Ka..

Koleksioni i tij dikur ishte edhe më i madh, por hajdutët hynë në shtëpinë e tij dhe vodhën 700 prej tyre dy vjet më parë. Me gjithë këtë, ai ka arritur të mbushë një dhomë me objekte teknologjike.

Ky njeri ka mbushur një dhomë plot telefona, do mbeteni pa fjalë se sa shumë ka.Sahabettin Ozçelik ka ndoshta koleksionin më të madh të celularëve që ju keni parë ndonjëherë.Duke filluar si riparues dy dekada më parë, ai ka grumbulluar një koleksion prej mbi 1.000 telefonash. Ozçelik jeton në Van, një provincë lindore e Turqisë dhe vazhdon të mbledhë telefona edhe kur i riparon./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë