February 28, 2021

Historia e e pabesueshme: Si u njohën dhe u dashuruan Daut dhe Lola Haradinaj

Anita e ka treguar me dhjetëra herë si u njoh me bashkëshortin e saj dhe refuzoi ta përsëriste sot, ndërsa Lola jo.

Lola dhe Anita Muçaj, dy motra, u martuan me dy vëllezër: përkatësisht Ramush dhe Daut Haradinaj. Pikërisht për të folur për këtë marrëdhënie të veçantë mes tyre, si motra dhe kunata, Anita dhe Lola ishin të ftuarat e të shtunës te Rudina./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë