March 4, 2021

Gruaja e çon burrin te zonja Eni dhe Ardit Gjebrea: Unë dua që ai të me le sht;atzënë, i them t’i heq ato se po na….

Pjesë e rubrikës “Shihemi në Gjyq” është bërë Pranvera dhe Edmondi. Të dy janë të martuar prej 5 vitesh por ende nuk po arrijnë të bëjnë një fëmijë.

Doktorët pasi janë vizituar i kanë thënë se të dy janë shumë në rregull por faji mund të jetë stresi, për këtë arsye Pranvera i kërkon publikisht Edmondit që të heqë s treset e të bëhet nënë sa më parë sepse mosha po ikën./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë