March 5, 2021

E Vetme Duke Qarë Në Rrugë, Kjo Nuse I Pikë lloi Të Gjithë (VIDEO)

E vetme duke qarë në rrugë, kjo nuse i pikëlloi të gjithë. Një nuse që qëndron e trishtuar në një park apo në një stacion autobuzi ka shkaktuar shumë reagime në rrjete sociale dhe rrugë.Ajo qëndron e vetme duke qarë dhe të gjithë u hutuan nëse

ishte e vërtetë apo jo. Shumica e njerzve jane ndaluar edhe i kanë ofruar ndihme.Nje plak eshte parë duke vrapuar per te qetsuar ate mirpo ne fund gjithcka ka dalë mirë…Por në fakt rezultoi se ishte një eksperiment social për të parë reagimin e njerëzve./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë