March 6, 2021

E Përzënë Nga Autobusi Sepse Ishte Pa Biletë, Hu.mb Jetën E Ngrirë Studentja

Iryna Dvoretska, studentja ukrainase e mjekësisë, 21 vjeçe, vd.iq e ngrirë në dëborë, pasi e përzunë nga autobusi sepse nuk kishte biletë. Ishte ora 4 e mëngjesit në veri të Ukrainës dhe termometri shënonte -20 gradë.Por, shoferi i autobusit,

Oleg Zhelinskiy, nuk ka dëgjuar justifikimet e saj duke e lënë në mes të rrugës së ngrirë.“Shoferi e ka detyruar të zbresë nga autobusi dhe i ka dhënë gaz mjetit, duke e lënë vetëm në mes të të ftohtit dhe larg zonës së banuar”, ka rrëfyer tezja e vajzës Nadiya Typchuk./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë