March 8, 2021

E Kujtoni Ritvan Zykajn Që Vr Au Fisin Për Pulat? Ja Çfarë Ka Ndodhur Me Të: Tani Flet Me…

Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Ritvan Zykajn kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen godinës, ku ai qëndron i izo. luar. Të njëjtat burime treguan së Zykajt nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka

kërkuar ndonjë gjë të vëllait. Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.Ndërkohë ai ka marre de.nim te perje.tshem. dhe gjithe te afermit e tij tashme e kane br.aktisur dhe larguar nga Shqiperia.Kurse njerez të tjerë që ditën qe ndodheshin aty në Resulaj, janë larguar / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë