February 28, 2021

DASHURl në ajër! Fluturimi kthehet në një martesë të vërtetë (Video)

Stefano, një i ri nga Italia kishte rezervuar një biletë për udhëtimin nga Roma në Dubai, aty po punonte partnerja e tij Vittoria.

Kur ajo po kujdesej për pasagjerët në klasin business, ai mori të gjithë ekuipazhin dhe pasagjerët që ta ndihmonin me dekorimin e avionit.Të gjithë bashkë ia dolën që ta mbushin ambientin brenda me zemra dhe tollumbace.Në atë moment, Stefano iu afrua me një unazë diamanti për të marrë përgjigjen pozitive nga Vittoria, e cila do të lidhë jetën e tyre përgjithmonë./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë