February 25, 2021

Adolesh enti thyen izoli min fshehurazi, mamaja zgjedh mënyrën e veçantë për ta “dënuar”

Një nënë australiane zgjodhi një mënyrë të veçantë për të “dënuar” djalin e saj, i cili shkeli karantinën. Si shumica e njerëzve, edhe Conhent Hall me familjen e saj, janënë izolim. Qëndrimi në shtëpi është parësor për shpëtimin e jetëve, por

Conhent ka treguar së fundmi në Instagram, se djali i saj 15 vjeçar kishte dalë nga shtëpia fshehurazi. Ai kishte vendosur jastëkë në krevatin e tij, të mbuluar me batanije, për t’i krijuar idenë mamasë se ishte shtrirë. Por, mamaja e zbuloi hilen e tij dhe vendosi t’i jepte një mësim./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë