February 25, 2021

Shqiptarja ne Ηall: U Μartova se Βurri me Μban Babain me Leke, por ne Itali me ka Hyre Vetja ne Qef, Dua Divorcin, Ja si me Therrasin ne Rruge …!

Meqenese dinte mire italishten vendosi te shkonim si cift ne itali per pune.Ai nisi pune ne ndertim dhe merr shume diku tek 1500 euro ne muaj ndersa une nuk di gjuhe mire dhe skam shkolle dhe e vetmja pune qe ishte e mundue ishte pastrimi por burrit i vinte keq se lodhesha dhe kisha vu ajtur ne jete dhe vendosi qe mos punoja pastrim derisa te gjenim nje pune me te mire e te mesoj tamam gjuhen,vendosi ai te punonte 11-12 ore ne dite./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Muajin e fundit kam vendosur te kerkoj divorc ndaj bashkeshortit pasi vemendja e cunave me beri te kuptoj qe kam vlera shume. Si duhet te veproj do doja nje mendim. Anonim te lutem se ende skam marre vendim perfundimtar.” Me p0sht keni 2 νide0 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë