March 6, 2021

“Mos më krahasoni me artiste që financohen nga lekët e dr ogës”- Bleona Qereti reagon ashpër: Jeta ime private e shenjtë

“Të gjithë e dinë që jetoj jetë private të shëndetshme. Nëse shkoj në klabe, ndodh sepse është koncerti im në 99% të rasteve. Është e tme.rrshme që emri im bëhet prototip i kategorisë së gabuar kur në Shqipëri ke të gjitha modelet e Instagram-it, artistet me famë botërore të Instagram-it me like dhe follower-sa fallco që financohen nga lekët e dr.ogës. Ke shumë emra të tjerë që mund të përmendësh si prototip në atë lloj kategorie, por mos përmend emrin tim sepse unë nuk kam qenë asnjëherë pjesë e këtyre gjërave./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Nëse juve iu është bërë normale që njerëzit me lekët e dr.ogës bëjnë jetën luksoze që njerëzit e thjeshtë nuk e përballojnë dot, ju duket që është normale ajo që ndodh në Shqipëri. Një njeri duhet t’iu zgjojë nga gjumi,”– përfundoi Bleona Qereti./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë