February 27, 2021

Mbeti ρα ρunë prej koro naνυrusit, emigranti shet djalin e vogël që kiѕhte 40 lindur: Nuk kishim bukë të hanim

Një burrë në Kinë dysh ohet se ka shitur djalin e tij të porsalindur për 18,000 £. Shitja e vogëlushit u bë online, ku babai foli me një të huaj dhe ra dakord që të jepte fëmijën.

Ai dyshohet se e bindi gruan e tij shtatzënë të binte dakord për marrëveshjen e paligjshme përpara se të tregtonte foshnjën e tij 40 ditore. Foshnja iu shit një gruaje, e cila prej kohësh kërkonte një fëmijë. Rasti u zbulua nga policia dhe burri është marrë nën he tim / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë