February 28, 2021

Jo jo Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Jo jo Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kaz inovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.azhd deri tek vajza e tij.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive