March 4, 2021

I propozoi 5 herë për martesë, Zonja e Parë e SHBA-së tregon arsyen përse refuzonte Joe Biden-in

Jill Biden është gruaja e dytë e Joe Biden, pasi bashkëshortja e tij e parë ndërroi jetë në një aksident automobilistik bashkë me vajzën në vitin 1972. Pas 3 viteve të ndarjes nga jeta të gruas së parë, Joe u takua me Jill, e cila tashmë është 69 vjeç./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ajo ka punuar si mësuese e gjuhës angleze. Jill ka lindur në qershor të vitit 1957 në New Jersey, ka dy dipoma master dhe një doktoraturë nga Universiteti i Delaware në 2007. Ajo ka lindur në qershor 1951 në shtetin amerikan të Neë Jersey. Ajo ka edhe 4 motra të tjera dhe është më e madhja ndër ta./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë